WIJ KOPEN UW AUTO ZWOLLE | OPHAALDIENST AUTO INKOOP

Op internet een zogenaamde prijs van 9400€ zonder opties voor mijn BMW Z4. Hem hem dan laten taxeren, wagen is perfect in orde met een perfecte motor. Kreeg dan een zogenaamde bieding..van 5600€. Ik zei hun dat dit gewoon lachwekkend is.
Hallo Jeroen, Wij kopen elk merk! “Ben laatst overgestapt op een leaseauto vanwege mijn werk, inruilen was dus niet nodig. Gastvrije ontvangst met koffie, grondige en degelijke beoordeling van de auto, inclusief proefrit. Het proces werd goed uitgelegd, er werd de tijd genomen voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen. Het bod was prima dus heb ik ja gezegd.”
Remmen, Rem Schijven, Koppeling(die al vervangen was door de dealer voor ik de auto gekocht had 2 dagen later was ik al in de garage voor reparatie)
Mijn auto verkopen Wat n hoop negatief gezeur hier. wijkopenautos kopen autos in voor de handel en voor exportdoeleinden. Als je alle tijd hebt en mooie fotos op diverse verkoopsites plaatst krijg je vrijwel zeker een betere prijs. Wie houd je tegen dat te doen ? wij hebben onze auto via deze site verkocht en kregen 2/3 van de handelswaarde. Dat had ik vooraf ongeveer zo ingeschat. De meeste mensen vinden hun auto veel te veel waard. wijkopenautos heeft nul emotie bij je auto, he5 is een handelsobject. wat mij betreft hebben ze keurig gehandeld en ja…… met veel energie en enig risco had ik er met zelf verkopen 600-1000 meer voor kunnen krijgen, mijn keuze dat niet te doen.
Brandstof:LPG G3 Verkoop, Inkoop, Taxatie van gebruikte Auto’s, Caravans en Boten
Autoverkopen 2016 Na bod een afspraak gemaakt om 13.30 uur. Om 13.20 uur aanwezig maar de garagedeur is nog dicht. Misschien nog aan het lunchen. Om 13.30 uur naar binnen gekeken maar nog niemand te zien. Op het raam geklopt maar geen reactie. Ik sta met mijn auto duidelijk in het zicht. Om 13.40 uur gebeld naar het hoofdkantoor. Eerste reactie: u was zeker te laat!! Daarna toch excuses en ze gaan het filiaal bellen. Als ze terugbellen de reactie dat er in de grote garagedeur een kline deur zit en dat ik daar door heen moet. Die is er niet. Blijkt dat de ingang aan de zijkant zit. Als ik binnen kom wordt er van boven geroepen of ik een afspraak heb. Ja om 13.30 uur en dat ik al vanaf 13.20 uur voor de deur sta. Dan moet ik maar een nieuwe afspraak maken. Ook al weten ze dat ze een afspraak hebben, nemen ze niet de moeite om eens beneden te gaan kijken. Mobieltjes bekijken is belangrijk. Ik ben boos opgestapt en aangegeven dat ik geen zaken met hen wens te doen. Klantonvriendelijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Ik kom hier nooit meer.
Maserati Heeft u een schade auto? Dan kunt u deze niet overal kwijt helaas. Er zijn diverse auto sites die wel interesse hebben in een schade auto, het beste is om daarom uw auto bij deze platformen aan te melden. Een dealer heeft vaak minder interesse en ook Marktplaats zijn er minder geïnteresseerde in een voertuig dat schade heeft.
€ 5.950 Gelukt! Uw inruil verzoek is vertuurd Gelukt! Het contact formulier is verzonden De voorzieningenrechter in Zwolle doet over twee weken uitspraak. (Foto: Shutterstock) Het moederbedrijf van Ikwilvanmijnautoaf.nl wil dat Wijkopenauto’s niet langer de uiting ‘Ik wil van mijn auto af’ gebruikt.
Schepen Over Harelbeke Hoi Hoi, Ik was op zoek naar het hoogste bod. Duidelijk verhaal hoe het gaat, zag er goed uit. Mijn auto is op gehaald, een auto die ik 15 jaar heb gereden. We krijgen een kleintje er bij dus deze mag weg.. Hij is vorige week opgehaald. Keurig afgehandeld. Grtjes …
Sis Mima Ga verder Welke tweedehands auto’s zijn het meest aantrekkelijk?
Kortom niet doen. Krijgen van ons een dikke duim maar dan naar beneden gericht. BNNVARA Ik wil van mijn auto af! Wat is de beste manier om dit te bereiken?
Ik heb mijn auto vorig najaar op een paar van die sites gezet. De waarde viel tegen: twee dealers in de buurt boden 500 en 750 euro meer. Vergelijken loont dus!
Home› Man zit in de autowereld en daar zijn ze er ook niet gecharmeerd van.
Je ontvangt het geld direct na de verkoop. Erkende bedrijven Volkswagen Tiguan ✔  100% kosteloos

INKOOP AUTO

Auto Verkopen Voor Contant Geldof 06-51 49 35 36 Taxeer uw auto Loading… Ga verder naar stap B Geachte heer Geef het interieur een grote beurt Zit u met een APK afgekeurde auto? U mag daar niet meer mee rijden en riskeert een flinke boete als u dat wel doet, dus u wilt zo snel mogelijk af van de auto die niet meer APK gekeurd is.
Conversie verkeersbronnen doormeten Omschrijving Kennisbank
Ik geloof er overigens niets van, dan zou het wel een erg grote bende daar zijn (alhoewel dat zou kunnen natuurlijk). Eerst lezen!
0 resultaten Emissiefraude Privacy Verklaring   HOOGSTE BOD Google +
Bochaute Koen op 06-07-2015 om 8:20 Bekijk welke bedrijven in 2017 de meeste klachten hebben opgelost en een Klacht.nl Award hebben ontvangen!
Vrijdag 08:00 – 17:00 Hoe komen ze dan aan 300 euro?
Time: 2018-09-07T08:51:47Z Mijnheer, Mijn auto had ik aangemeld bij wij kopen auto’s. Kreeg via de mail een taxatie van E 6150, een redelijke prijs. Dit is deze auto volgens mijn garage waard. Dit bedrag is onder de taxatie van de ANWB. Eenmaal bij… Lees meer
Vervolgens wordt uw wagen kosteloos getransporteerd. M op 14-11-2017 om 21:09 wijkopenautos.nl > Auto verkopen > Auto direct verkopen Mister – Auto 2 klachten gemeld
Jan Onrust op 06-10-2015 om 13:31 Heel slecht is nog een understatement, ga hier niet naar toe! Functionele cookies Fietsen en Brommers
SNEL van uw auto af Als ik een 2e mailtje van autoinkoop.nl ontvang met hetzelfde bod stuur ik een sms om te vragen of ze open zijn op zaterdag. Hier wordt echter niet op gereageerd. Op zaterdag ochtend maar gebeld. Ja ze zijn open tot 16.00 uur. Ik zeg dus dat ik bel n.a.v. het 2e mailtje. Kom maar langs. Dus de auto nog maar eens goed gepoetst en nagekeken. En op weg naar Rotterdam. Daar aangekomen komt er iemand naar de auto kijken, en merkt direct op: “oh een oud model” De auto is toch echt niet ouder geworden nadat de foto’s zijn genomen. Vervolgens valt hij over een drietal kleine lakbeschadigingen. Ja het is geen nieuwe meer. De km stand wordt niet aangenomen, de km historie klopt wel volgens de NAP maar pas vanaf de import datum. Dan volgt de vraag hoeveel ik voor de auto wil hebben. Als ik zeg dat hun een bod hebben via email, wordt dit ontkend. En deze auto is geen € 5000,- waard. Als ik zeg dat ik beide mails kan laten zien, is het antwoord dat de collega die het bod heeft gedaan er dinsdag weer is, of ik dan maar even terug kom. Euhm 400 km op en neer! Dacht het niet. Nou dan moet ik dinsdag maar contact opnemen en als ze hem willen hebben dan komen ze hem wel ophalen. Als ik op woendag op hun mail reply, met de vraag naar het nieuwe bod, komt er helemaal niets meer terug.
IK WIL VAN MIJN AUTO AF TURNHOUT | OPHAALDIENST AUTO INKOOP IK WIL VAN MIJN AUTO AF TRUSTPILOT | SNEL CONTANT GELD VOOR MIJN AUTO IK WIL VAN MIJN AUTO AF TRUSTPILOT | VERKOOP VANDAAG UW AUTO

Legal | Sitemap

17 gedachten over “WIJ KOPEN UW AUTO ZWOLLE | OPHAALDIENST AUTO INKOOP”

 1. Vrachtwagen verkopen
  Bij de jaarlijkse APK-keuring kunnen veel verborgen gebreken naar boven komen. Functioneert uw auto niet meer naar behoren en moeten er kostbare reparaties uitgevoerd worden die de waarde van de auto overstijgen? Ook dan is het mogelijk om direct geld voor uw auto te krijgen. Er zijn talloze dealers die sloopauto’s opkopen tegen een aantrekkelijke vergoeding en vervolgens de onderdelen die nog goed zijn gebruiken voor het repareren van andere auto’s. In sommige gevallen komen de kopers uw auto dezelfde dag nog bij u ophalen.
  kapotte auto – 2018
  Wat een grap!!
  Titel bericht
  Auto kwijt via Ikwiljouwautokopen.nl
  K.ten Hoedt op 04-08-2017 om 15:37
  Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

 2. Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van openslaande steentjes van de weg.
  Auto inruilen?
  Auto-onderhoud
  door tijger1 – 6 aug. 2015 om 17:56
  Ik wist niet dat ik eraan vast zat, is mij ook niet duidelijk gemaakt, en zeer zeker wist ik niets van deze hoge kosten die eraan verbonden zaten…
  Twee weken geleden verkocht ik mijn auto en kreeg mijn geld niet elke keer als ik belde dat ze me vertelden dat het geld zo snel mogelijk zou aankomen. Ik moet elke dag wachten. Elke dag vertellen ze me een nieuwe… Lees meer

 3. –    Team van vijftig medewerkers welke auto’s taxeren
  Nieuwsberichten
  Toggle navigation Autoplein Almelo
  VIVA400
  Uw auto bij u thuis opgehaald
  Zegt u dus: ‘Ik wil van mijn auto af’, dan bieden wij u de oplossing. Snel en goed geregeld. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden voor uw auto en wilt u snel een extra bedrag op zak hebben? Begin dan gelijk met het verkopen van uw auto bij Wilikvanmijnautoaf.nl.
  vrijdag

 4. 10 0
  Inmiddels is mij op dringende wijze na een zeer intimiderend telefoontje verzocht hier alle negatieve reacties weg te halen, ik zou anders ook nog eens op moeten draaien voor de door hun geleden kosten door mijn reclamatie voor het bedrijf…
  Achternaam*
  2. U ontvangt van ons binnen 2 dagen een gegarandeerd bod voor uw auto
  Anoniem op 06-12-2017 om 17:24
  Verkoop de auto (of niet)     
  Hoe werkt Verkoopautosnel?

 5. Veilingen auto
  4.8 Sterren
  Bijzondere reizen
  Tony Manders op 21-02-2016 om 14:05
  Nu gratis taxatie van je auto zonder registratie
  Teleurgesteld
  Openbaar Vervoer
  Bij thermostaat lekt hij koelvloeistof, en versnellingsbak is ook niet wat het moet zijn moet gereviseerd worden.
  Verkoopautosnel

 6. Niet van Toepassing op 20-04-2018 om 13:20
  Gelezen 400 Reageer als bedrijf
    Social Media
  cobyencor – 16 aug. 2018 om 11:47
  1. Kenteken check
  Freek V.
  Bereikbaar van
  Hoe het werkt? In onze taxatietool op onze website vul jij je kenteken in. Verder hebben we alleen een e-mailadres en de kilometerstand van het voertuig nodig. Op basis van deze gegevens berekenen wij de dagwaarde. Met deze berekening heb jij een schatting van hoeveel je voor je auto krijgt. Wil jij je auto aan ons verkopen? Kom dan langs bij een van onze 25 vestigingen. Tijdens deze afspraak zorgt een van onze werknemers voor een definitieve taxatie van de auto. De waarde die wordt bepaald door de werknemer is tevens ons bod op jouw auto. Ga je akkoord? Dan heb jij je auto verkocht! Het papierwerk wordt door ons geregeld en we maken het geld direct over naar je bankrekening.
  Onze faciliteiten

 7. Bij het verkopen van je occasion moet je er rekening mee houden dat je een goede foto gebruikt en de juiste informatie opgeeft. Foto’s zijn erg belangrijk omdat deze een veel beter beeld van de occasion geven. Wij helpen je hierbij zodat jouw advertentie zo compleet mogelijk is. Op deze manier wordt jouw occasion goed bij potentiële opkopers onder de aandacht gebracht.
  minder-dan-3-dagen Ja
  Bedankt voor uw positieve bericht, wij werken er hard aan om iedereen tevreden te stellen.

 8. Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.
  Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Tubantia die aansluiten op jouw interesses. Ook derden kunnen jouw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat je informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.
  47161
  Gevaarlijke jongens in Rotterdam
  Desiree op 31-08-2017 om 12:39
  (90 Beoordelingen)
  Directe betaling

 9. Als ik u was zou ik ze eenmalig mailen ([email protected]) dat u geen overeenkomst bent aangegaan en dat u derhalve niets gaat betalen. Geef geen verdere gegevens prijs buiten de gegevens die men van u heeft. U kunt nog aangeven dat als men meent dat u een koopovereenkomst bent aangegaan u daarvan gaarne het bewijs retour ontvangt.
  wijkopenautos.nl > Auto verkopen > Auto direct verkopen
  Mobility Service Finance
  Snel uw rechtsbijstandsverzekering inschakelen en blijf bij het standpunt dat u bewijs van ikwilvanmijnautoaf wilt dat u een overeenkomst bent aangegaan (aangezien u meent van niet).

 10. Links | Webdesign: Autodealers.nl
  Extra service: Bij verkoop brengen wij je weer thuis of naar het station
  Lexus
  Affiliprint & Sovendus
  Auto inkoop De Weed

 11. Loading playlists…
  Omdat ik van mijn auto af wilde heb ik hem online aangemeld bij wijkopenautos.nl. In de mail die ik kreeg werd een prijs genoemd van €940,- Ik vond dit wat aan de hoge kant dus toen ik met de auto langs ging wist ik dat ik waarschijnlijk wat minder zou krijgen. Bij binnenkomst ging de medewerker gelijk alle negatieve punten van de auto extra benadrukken, zodat ik het gevoel kreeg dat mijn auto niks waard was. Uiteindelijk kwam hij met een bod van €200,-. Dit vond ik te weinig en ik ging niet akkoord. Toen vertelde hij mij dat er echt niet meer in zat en dat hij verwachtte dat ik over een paar weken weer terug zou komen omdat ik hem niet voor veel meer zou kunnen verkopen. De dag daarna de auto op marktplaats gezet, kost €25,- maar zeker de moeite waard. Gelijk kreeg ik heel veel telefoontjes en ik heb de auto binnen een week verkocht voor €500,-! Dat is dus meer dan het dubbele van wat wijkopenautos bood. De extra moeite die ik erin heb gestopt heeft zich dus zeer goed terugbetaald. Ik snap dat wijkopenautos een ander soort verdienmodel heeft en dus minder kan geven voor een auto, maar wees daar dan eerlijk over tegenover de klant en ga geen toneelstukje opvoeren dat de auto in zo’n slechte staat is!
  Auto met veel kilometers verkopen
  door hopetobehelping – 25 jul. 2015 om 07:07
  Meld uw auto simpelweg aan, en u wordt spoedig een mooi, marktconform bod gedaan. Doordat u de auto zo snel verkoopt bespaart u aanzienlijk op kosten als verzekering en de belastingen. Uiteraard wordt de wagen bij de verkoop onmiddellijk gevrijwaard, een vanzelfsprekendheid bij een RDW-erkend bedrijf.
  Beste Annelies,
  In onze showroom staan gemiddeld zo’n 60 à 80 occasions. U bent bij Auto Inkoop Harderwijk dus van harte welkom als u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands auto.
  8.0

 12. Ikwilvanmijnautoaf.nl | Hoe het werkt & ervaringen
  Positive 98.1%
  Gratis Auto Taxatie
  Door jaren lange ervaring bieden wij absoluut de hoogste prijs van

 13. MIJN LEESLIJST
  Oplichters…
  Copyright © 2015 Bobbys Cars, All rights reserved. By weBBureau X!
  Is na bijna een jaar nog geen bevredigend antwoord genomen op de gestelde vraag van topicstarter?
  Is het veilig om je auto online te verkopen in Den Haag? Dat is een terechte vraag, het gaat immers om veel geld en is het wel vertrouwd om zomaar in zee te gaan met een partij die via internet geld biedt op je auto. Het principe van een online auto verkoopdienst moet nog enigszins ingeburgerd worden bij de Nederlandse bevolking maar het wordt al volop gedaan. Wij staan voor ons bod en het geld wordt direct bij de overdracht van je auto overgemaakt en ook de vrijwaring krijg je ter plekke van ons. Hiermee kan je de verzekering van je huidige auto afmelden. We nodigen je dan ook uit om op onze klantenpagina de onafhankelijke beoordelingen van Trustpilot.com door te nemen van klanten die je voor zijn gegaan en zaken met ons hebben gedaan.
  Direct geld op uw rekening en vrijwaring geregeld. Zo doet u veilig zaken
  Opel Meriva
  Openbaar vervoer

 14. Autobedrijf Scheffer
  Mischa Coster, mediapsycholoog en beïnvloedingsexpert, bekijkt de werkwijze van deze drie bedrijven. Hij ziet dat de er meestal gekozen wordt voor één van de volgende twee beïnvloedingstechnieken: óf ze geven eerst een lage prijs waarna het werkelijke bod uiteindelijk meevalt, óf ze geven een hoge prijs om je te lokken voor taxatie, waarna het uiteindelijke bod lager uitvalt.
  ik wil van mijn auto af bemiddeld met het verkopen van auto;s van particulieren. Wat hebben klanten ervaren met de service van dit platform? Is men tevreden of juist niet? Lees hier de onafhankelijke reviews van klanten over de service, afhandeling en natuurlijk de betaling op basis van de ervaringen met ikwilvanmijnautoaf ervaringen. Kun je ook gemakkelijke je auto afmelden? En hoe zit het met garanties? een auto kopen of verkopen gaat om flinke bedragen dus vooraf weten met wie je te maken hebt is heel belangrijk.
  We kregen via de mail een indicatie maar ter plekke was het bod ineens 1000 euro lager. We hebben onze auto weer mee genomen!
  van 1300 voor onze fiat punto naar ergens tussen de 90 en 390 euro! wat scheelt het! wat we eigenlijk al wisten kwam uit, de verkoper met de tablet zei het al, een pond peren vang je er altijd voor! had dat eerder gezegd, scheelde een ritje Alkmaar. het draaide om een peperdure airco vulling! die honderden euro,s zou kosten maar uteindelijk voor 79 euro bij quickfit gevuld wordt. met garantie!
  Naam:
  Rien op 28-11-2017 om 17:41
  R de Vries op 08-06-2018 om 19:35

 15. Popular posts:
  Wij Kopen Auto’s- Heringaweg 6d Haarlem
  Door een afspraak te maken kunnen we u direct een beter bod doen. We kunnen beter beoordelen wat de staat van uw auto is. Zo weet u wat uw auto echt waard is!
  Uitvoering*
  Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..
  0 reacties

Plaats een reactie