WIJ KOPEN AUTOS KLACHTEN | AFGEKEURDE AUTO INKOOP

Details WijKopenAutos.nl Transmissie: Ik kwam met auto van 10 jaar oud… Via mailings hebben ze +/- 1 maand geprobeerd of ik langs wilde komen. Door de inkoper werd ik keurig netjes behandeld; zeer professioneel… +/- 1,5 uur bezig geweest met mijn auto. Bod in email was € 8480; je zou verwachten met enkele plussen en minnen rond dit bedrag uit te komen… Inkoper was zeer enthousiast over de auto, maar zeer teleurgesteld over het bod dat via hun onlinesysteem kwam: tussen € 5500 en € 6200. Ik ben naar huis gestuurd met advies hoe ik auto voor € 10.000 – 11.000 kan verkopen. Toen ik vroeg of hij eigen baas was, vertelde hij medewerker te zijn en hier nog 3 weken te werken. Hij was er helemaal klaar mee hoe weinig zij voor auto’s bieden. Dus al met al met goede tips naar huis gegaan, en hopelijk ben ik mijn auto nu snel kwijt.
ik wil van mijn auto af Youtube, Vimeo, Liveleak, Dumpert en andere videohosters Bij video’s die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder (vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders) cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video’s te meten.
Wij Kopen Auto’s – Roermond Ook als uw auto niet meer in een goede of misschien zelfs slechte staat verkeert is het mogelijk om uw auto te laten taxeren en de autoverkoop toch nog snel te regelen voor een goede prijs. Wij helpen ook om uw schadeauto te verkopen, en daar blijft het niet bij. Wij maken het zelfs mogelijk om een sloopauto te verkopen die normaal gesproken alleen nog naar de autosloperij kan. Een taxatie is dus altijd de moeite waard: U weet precies wat uw auto waard is, waar u aan toe bent en meteen de auto verkopen.
op Twitter Zijn bezoek aan Auto Inkoop Alkmaar heeft hem dus snel een paar honderd euro opgeleverd! Maar ze klanten tegemoet komen(EEH wat is dat?) Dat woord bestaat niet in hun woordenboek.
Auto inkoop Bloemendaal Gratis En Snel Uw Auto Verkopen? Geen Tussen Personen / Eigen Ophaal Dienst! Occasions
Car – Pass Het systeem van dit bedrijf is het lokken van mensen met een hoog eerst aanbod op de site en vervolgens op lokatie met een veel lagere prijs te komen in de hoop dat mensen toch verkopen want ‘je bent er toch’. Redelijk listig systeem. Wilde auto verkopen: EU 15.836 (excl. opties) op de site / EU 11.800 (incl. opties) op lokatie. Vreemd want auto was in perfecte staat en had vele extra opties. Maar goed; het is tussenhandel voor de tussenhandel en deze schakel kost natuurlijk ook weer geld.
Hans14-06-2018 Klanten waarderen Ikwiljouwautokopen.nl met een 9.4 uit 10 op basis van 241 beoordelingen, bekijk hier al onze beoordelingen.
Auto inkoop Krommenie Bedankt voor uw positieve bericht, wij werken er hard aan om iedereen tevreden te stellen.
U wilt uw auto verkopen tegen een goede prijs en het liefst ook direct geld voor uw auto ontvangen. Daarnaast wilt u geen gedoe. Dat kan! Wij kunnen namelijk ervoor zorgen dat u vandaag nog van uw auto af bent. U krijgt ter plekke een vrijwaring. Wilt u uw tweedehands auto verkopen? VandaagVerkopen.nl staat voor u klaar!
Uitloggen Uw auto bij u thuis opgehaald NAP Check Algemene voorwaarden
× Kilometerstand Km. stand Het echte aanbod wat wordt gedaan na taxatie ligt niet alleen zeer ver onder het initiele bod dat online werd gedaan, maar ook heel ver onder de echte waarde van de auto die in mijn geval werd aangeboden. Tijdsverspilling om hierheen te gaan.

INKOOP AUTO

Auto Verkopen Voor Contant Geld



Noordkop Televisie Minimum prijs ?? Alle Energie Bekend van radio en tv is de tune “Ik van mijn auto af“. Deze reclamespot is gemaakt door een tussenpersoon: hij biedt aangeboden auto’s aan bij diverse auto-opkopers. En deze opkopers betalen voor de geleverde dienst, waardoor er minder geld over blijft voor u. Bekijk daarom het alternatief van Kapotteauto.nl. Wij helpen vanuit Amersfoort klanten in het hele land. En betalen u de beste prijs omdat we direct werken: we betalen dus geen vergoeding aan tussenpersonen. Resultaat voor u: een betere prijs voor uw auto.  
Waar hebt u van afgezien? Hebt u iets met die dealer afgesproken? Babette uit Hattem Apotheken & Drogisterijen
Snelle en correcte afhandeling!!!! Bianca op 11-09-2017 om 16:38 Dhr. van Walraven uit Dinxperlo Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Dodge Caliber 053-7118003 Blog Detailed Error Information: Dus graag uw naam , om welke auto dit gaat en het kenteken, en wat wij hebben geboden voor uw auto.
Na een bod van 1800 euro, een afspraak gemaakt in Den Haag. Correct en vriendelijk geholpen! Ik besefte al dat het minder zou gaan worden, maar 1000 euro minder is ronduit belachelijk! Mijn auto word nog verkocht rond de 1900 euro, dus wist ik dat 1800 hem niet ging worden omdat zij er ook wat op moeten verdienen, maar 800 euro gaat nergens meer over!
De reden dat FOK.nl alleen bezocht kan worden als je aangeeft alle cookies te accepteren, is dat het voor ons onmogelijk is te garanderen dat er geen cookies geplaatst worden. Onze bezoekers kunnen bijvoorbeeld zelf reacties plaatsen waarin plaatjes opgenomen kunnen zijn. Zelfs via die plaatjes kunnen er cookies op jouw computer terechtkomen. Ook zijn delen van onze content onmisbaar voor ons, zoals video’s op ons weblog, maar ook reclamebanners en wij kunnen niet garanderen dat dergelijke partijen nooit een cookie zullen plaatsen. Het is voor ons onmogelijk te voldoen aan de wet, tenzij je ons toestaat gebruik te maken van cookies. Je kunt je browser overigens zo instellen dat je cookies regelmatig worden verwijderd.
select your vehicle. H.J. de Ruiter op 15-08-2018 om 20:44 Browse channels
Deel deze website met vrienden U schrijft: Ik kreeg een reactie van ern dealer in Rotterdam, maar omdat de auto niet meer zo lekker reed, heb ik daar maar vanaf gezien.
100% gratis & vrijblijvend Bedrijfswagen verkopen wilde zijn Lancia Delta verkopen
© Mazda Velserbeek 2018 mo Bouwjaar:2009 Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 030-7601016. Onze medewerkers helpen je graag. Fixico
Ja Nee Meer vragen? We staan u graag te woord! 06 20 66 32 35!
AUTO INKOOP SLOOP | KAPOTTE AUTO INKOOP AUTO INKOOP SLOOP | AFGEKEURDE AUTO INKOOP AUTO INKOOP SLOOP | DEFECTE AUTO INKOOP

Legal | Sitemap

16 gedachten over “WIJ KOPEN AUTOS KLACHTEN | AFGEKEURDE AUTO INKOOP”

  1. Selecteer hieronder uw voertuig en verkoop direct uw auto!
    11 months ago
    (hoogste eerst)
    Alle automerken en modellen zijn welkom. Zelfs als de occasion niet meer in de beste staat verkeert, regelen wij de auto inkoop gratis. Inmiddels zijn wij verantwoordelijk voor 1.000.000 gekochte auto’s in Europa.

    Beantwoorden
  2. Het spreekwoord luidt “Vragen kost niets”. En, wie vraagt kan geholpen worden. Omdat de auto opkoper je tot niets verplicht en je ook niet, na een offerte, blijft achtervolgen, is dit een ideale manier om de auto te laten taxeren en te verkopen. Niet moeilijk doen, goed geholpen worden en snel verkopen. Dat is het motto. Kijk maar eens bij ons en je zult zien hoe eenvoudig het allemaal geregeld wordt. De reacties van verkopende klanten laten zien dat ze zich goed behandeld voelen. Dat hen niets is opgedrongen en dat ze een faire prijs voor hun auto ontvangen hebben. Er is geen betere reclame voor een bedrijf dan tevreden klanten. Mocht je vragen hebben, neem dan gewoon contact op of ga eens langs en stel ze gewoon. Je krijgt altijd een antwoord en je bepaalt zelf wat je daarna doet. Dankzij de formule “Ik wil van mijn auto af” heb je geen mensen meer aan de deur of telefoon, hoef je niet in te gaan op gepingel en heb je na verkoop geen last van wat dan ook. Gewoonweg ideaal.
    Even geduld..
    Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?
    Ben ook bang dat ik er aan vast zit nu en toch moet betalen, hoewel ik het wel heel misleidend vind, maar eigen schuld, had dus beter de voorwaarden moeten lezen, een goede leer voor de volgende keer, hier pakken ze me nu dus op…

    Beantwoorden
  3. Route
    Zodra wij een koper uit ons netwerk hebben gevonden, nemen wij contact met je op. Ons bod is gratis en vrijblijvend, ook als wij jouw auto verkopen.
    De vraag prijs van deze auto was € 1699,= inclusief de nieuwe koppeling.
    CS Auto’s is al jarenlang een betrouwbare partner voor de verkoop, export en inkoop van auto’s
    Oplichters

    Beantwoorden
  4. 1,705,821 views
    Jan op 30-06-2018 om 12:10
    U heeft mij misleid. De eerste (on-line) taxatie zonder de opties 4549 euro. Auto heeft ruim 3200 euro aan opties. Uw medewerker is heel positief over de auto. de staat, opties en 1e eigenaar. Tweede taxatie komt op 4370 euro. Volgens mij is misleiding in Nederland strafbaar. Schandalig.
    Over ikwilvanmijnautoaf.nl
    Volkswagen Caddy
    Laatste Update 2018-08-01T15:11:57+00:00 2018-08-01T15:11:57+00:00
    Afgelopen week kreeg ik bij de dealer slechts 600 eurovoor mijn nog prima uitziende Suzuki Ignis uit 2001. Vooraf ook aangegeven dat de katalysator stuk was en mij de kosten teveel waren om hem te laten repareren. Wijkopenautos.nl verraste mij met een bod van 1150 euro terwijl op hun website een eerste bod werd gedaan van 930 euro. Het geld was binnen 2 werkdagen al gestort op mijn rekening. Ik heb lokatie Zwolle bezocht en ben prima geholpen Door iemand die ook zeker geen enkel negatiefpunt heeft benoemd aan mijn auto!
    Onze columnisten

    Beantwoorden
  5. Ctrl-B of Cmd-B
    Lees morgen een verslag van het kort geding.
    Wil jij je auto verkopen voor een goede prijs? Wij geven de beste opties om snel je auto te verkopen voor een eerlijke prijs. Maak gebruik van onderstaande vergelijking of lees een van onze blogs vol met auto verkoop tips!
    Auto verkopen particulier
    Hyundai inkoop

    Beantwoorden
  6. Verkoopwaarde van Auto
    ADRES: Hogelandseweg 47 6545AC Nijmegen Nederland
    Oplichters…
    Het contact dat wij met de firma hebben gehad is uitermate vriendelijk en professioneel verlopen.
    up4more dinsdag 7 maart 2017 19:47
    Ik ben heel tevreden over de overnameprijs en over het afhandelen van de verkoop. Na 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Toppie 🙂
    Hoe wonen we over pakweg 15 jaar? Hoe reizen we, hoe eten we? Kortom: hoe léven we?
    Tubantia

    Beantwoorden
  7. Eerst online een bod van 9065 en vervolgens na taxatie 7576 bieden. Had ik me iets bij voor kunnen stellen als er schade aanwezig maar 1 krasje kost niet 1400 Euro. Pure misleiding. Een paar honderd Euro had ik rekening mee gehouden maar niet 1.400 Euro. Taxatie wordt door iemand op hoofdkantoor uitgevoerd. Zorg ervoor dat je je auto op tijd bij hun aanbiedt zodat je ook nog naar alternatieven kunt zoeken.
    Sloopauto verkopen
    085 401 62 21
    Car Hunters is actief in de autobranche en wij bieden een juiste prijs. Voor de taxatie/inkoop van uw auto bent u van harte welkom vanaf 09:30 tot 18:00 uur. Door bij ons uw auto te verkopen hoeft u zelf niets meer te regelen. Geen gedoe meer met advertenties, lage biedingen en vreemd volk over de vloer.

    Beantwoorden
  8. Uw auto verkopen? Wij doen u een goed bod!
    Als u ons van eerlijke informatie voorziet dan kunnen wij u een reëel en goed bod uitbrengen voor uw auto. Als u akkoord gaat met ons bod komen we altijd naar Leusden-Zuid om uw auto te schouwen om te de staat te controleren. Wijkt de status van de auto af van wat u ons heeft doorgegeven passen we het bod op uw auto aan. Bij akkoord ontvangt u van ons altijd direct contant geld en een vrijwaringsbewijs.
    Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Wijkopenautos.nl.
    Wij brengen geen geld in rekening om jouw auto te verkopen. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je auto wordt verkocht ben je daar geen geld aan kwijt. Je auto verkopen via onze website is een veilig een betrouwbare manier om dit te regelen. We werken namelijk met gecontroleerde en erkende autobedrijven samen. Naast dat dit je vertrouwen en transparantie biedt, zorgt het er ook voor dat we je de beste prijs kunnen bieden. Het komt vaak voor dat we een auto al binnen 1 dag verkopen. Binnen 24 uur ontvang je in ieder geval al het hoogste bod van ons en kun je ervoor kiezen om dit te accepteren of niet. Een bijkomend voordeel is dat je zelf niet hoeft te onderhandelen over de prijs.

    Beantwoorden
  9. Autobedrijf van der Zee
    Filiaal Goes, niet welkom
    Erik op 11-01-2018 om 11:46
    Merken en modellen
    317
    Software development
    LandRover
    Wij bieden de hoogste prijs, contant in uw handen
    door tijger1 – 28 jul. 2015 om 19:18

    Beantwoorden
  10.   GEGARANDEERDE PRIJS
    Gieren is een goede omschrijving
    ONLINE BOD
    Hosting op TransIP servers
    Auto verkopen
    Galateestraat 9-11
    Net zoals zovelen ben ik doelbewust misleid door het bedrijf wijkopenautos. Ik werd naar hun vestiging gelokt met een bod, dat min of meer marktconform was. Het bedrijf beschikte over nauwkeurige en correcte informatie over de auto. Daarbij was de auto recent gecontroleerd door twee autodealers en was er geen gebrek vastgesteld. Telefonisch werd me door een medewerker van het bedrijf uitdrukkelijk bevestigd dat het bod realistisch was en dat ik de auto moest aanbieden. Eenmaal ter plaatse kreeg ik een bod dat 40 procent lager was dan hun eerste bod. Natuurlijk konden ze geen plausibele reden geven voor hun laag bod. Ik ben van oordeel dat ik op een listige manier (dit is een oneerlijke handelspraktijk) ben gelokt naar hun vestiging met een bod, dat nooit ernstig was. Nu overweeg ik een klacht bij de toezichthouder Consument en Markt (ACM). Indien u mij steunt graag een bericht op mijn email [email protected]. Anoniem kan ook. Als iemand inside informatie wil delen over de praktijken (weet je hoe ze werken, heb je er ooit gewerkt …), dan neem ik deze mee in mijn klacht. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en je kan ook anomien reageren. Natuurlijk zou ik het bedrijf aan niemand aanbevelen. Je kan je auto beter aan een goed doel schenken, zodat ze de auto zelf kunnen verkopen.

    Beantwoorden
  11. 58 views
    Bestelwagens
    augustus 2018
    日本
    Onze bedrijfsfilosofie is gericht op de inkoop van auto’s. Wij hebben ook interesse in sloopvoertuigen en schade autos. Wij zijn op zoek naar auto’s met of zonder gebreken. Juist voor dit type auto’s doen wij u graag een goed inkoop bod. Ook zware diesel voertuigen met een hoge kilometerstand zijn voor ons altijd interessant. Autoinkoopbod geeft u direct geld voor uw auto. Natuurlijk proberen wij de waarde van uw auto zo correct mogelijk vast te stellen. De Euro crisis heeft er toe geleid dat de prijzen onder druk staan.
    door hopetobehelping – 25 jul. 2015 om 07:07
    Bedankt voor je bericht.
    Hoe het werkt? In onze taxatietool op onze website vul jij je kenteken in. Verder hebben we alleen een e-mailadres en de kilometerstand van het voertuig nodig. Op basis van deze gegevens berekenen wij de dagwaarde. Met deze berekening heb jij een schatting van hoeveel je voor je auto krijgt. Wil jij je auto aan ons verkopen? Kom dan langs bij een van onze 25 vestigingen. Tijdens deze afspraak zorgt een van onze werknemers voor een definitieve taxatie van de auto. De waarde die wordt bepaald door de werknemer is tevens ons bod op jouw auto. Ga je akkoord? Dan heb jij je auto verkocht! Het papierwerk wordt door ons geregeld en we maken het geld direct over naar je bankrekening.
    ADRES: Hogelandseweg 47 6545AC Nijmegen Nederland

    Beantwoorden
  12. >> KOM GERUST EEN KIJKJE NEMEN IN DE SHOWROOM AAN DE KOMMIEZENLAAN nr8 SCHIEDAM FINANCIERING/FINANCIAL LEASE MOGELIJK SUPER SNEL ACCEPTATIEBELEID ALTIJD DE LAAGSTE RENTE DIRECT RIJDEN I.D.M. <> Wij zijn op ZONDAG ook geopend van 11:00-16:00 << Hoogste bod garantie Wilt u uw auto verkopen? Wilikvanmijnautoaf.nl heeft meer dan voldoende ervaring in de wereld van motorvoertuigen. Wij weten wat uw auto waard is. Dit maakt het dat wij u altijd een mooie, eerlijke en marktconforme prijs bieden. Een bedrag dat op de dag van verkoop wordt overgemaakt op uw bankrekening. Vanzelfsprekend zijn wij RDW-erkend. Dit betekent voor u dat wij alle papieren bij de verkoop gelijk in orde maken. Wel een veilig idee. Uiteindelijk bijna 1000 euro gekregen voor mijn oude auto. Natuurlijk hoop je op meer als je rond googlet, toch blij dat ik er van af ben, vooral omdat het snel geregeld was en netjes afgehandeld. Renault Twingo Hyundai Coupe

    Beantwoorden

Plaats een reactie