Volkswagen blijft onverklaarbare en vreugdevolle T-Roc-cabrio testen

Afbeelding voor artikel getiteld Volkswagen blijft onvervalsbaar en Joyous T-Roc Convertible testen

Schermafbeelding: Carspotter Jeroen (YouTube)

Ik heb onze archieven nagekeken en was verbaasd omdezeopmerking van onze eigen Justin Westbrook te vinden die leek te suggereren dat het idee van eenVolkswagen T-RocCabriolet belachelijk was. Het komt niet vaak voor dat ik het niet eens ben met mijn collega’s (ok√©, we zijn het oneens), maar dit is een van die momenten waarop ik mijn voet moet zetten. De Volkswagen T-Roc Cabriolet is een goed idee en het zien van deze testmuleule die rondrijdt, brengt mij oneindige hoeveelheden vreugde.

De muilezel werd gevangen genomen door YouTuberCarspotter Jeroen. Het is een korte video, maar je kunt duidelijk zien dat er maar twee deuren en een soft-top zijn. En hij is vrij compact van formaat.

Kijk, als ik vandaag aan standaard, alledaagse auto’s denk, denk ik niet meer aan een beige sedan. Nee, wat in me opkomt is een bobbelige cross-over met zwarte bekleding langs de wielkasten, vier deuren en een vast dak. Dit profiel is de nieuwe vorm van anonimiteit in de automobielsector en Volkswagen heeft om welke reden dan ook besloten het te vervangen. Super goed!

Degenen onder jullie die zich de Nissan Murano CrossCabriolet en de Range Rover Evoque convertible herinneren zullen bekend zijn met dit nieuwe ding dat Volkswagen aan het koken is, waarschijnlijk een versie van zijn T-Roc crossover, alleen mist het twee deuren en een vast dak.

Het is funky en raar en, belangrijker nog, het isanders. Alle crossovers zien er hetzelfde uit, dus alles wat er anders uitziet en afwijkt van het ingestelde recept is goed in mijn boek.

Schokkend genoeg zal de T-Roc Cabrio hier waarschijnlijk niet worden aangeboden in de VS, dus het is gewoon weer zo’n Europese weirdo-auto waar we graag aan denken, maar die we nooit zullen bezitten. Het zal waarschijnlijk volgend jaar starten, dus houd je ogen open. Ik ken een eenhoorn in camouflageverf als ik er een zie.

(h / tMotor1)

Lees Verder

Plaats een reactie