Gunstig over Hülkenberg-gerucht: “Slechte journalistiek”

7 juni 2019– Pierre Gasly doet berichten over dat hij zijn stoeltje is Red Bull Racing dreigt te verliezen aan Nico Hülkenberg af als ‘bullshit’.

De Fransman maakte voor dit jaar de overstap naar het team uit Milton Keynes, maar beleeft tot dusver een moeizaam seizoen. Zijn beste resultaat tot teen is a five place, die two weeks ago behaalde in de straten van Monaco. Dat datekend weekend ook een gerucht op dat Nico Hülkenberg mogelijk in zou kunnen stappen bij Red Bull.

“Ik wil geen tijd besteden aan dit soort bullshit”, reageerde Gasly tegenover andereMotorsport.comin Montreal. “Er zijn belangrijkeere dingen die mijn aandacht vragen, zoals mijn werk, familie en vrienden.” Ik ben hier verder niets over zeggen. “

Hülkenberg zei over de geruchten: “Volgens mij komen ze uit de Italiaanse hoek.” Het is verzonnen Het is eig gewoon ‘nepnieuws’. ” De Duitser is momenteel bezig aan zijn derde jaar bij Renault. Over het feit dat zijn naam werd genoemd in combinatie met een team uit de top-drie, merkte hij lachend op: “Dat was goed voor mijn ego! Hier heb ik deze geruchten niet voor nodig. “

Geniale ondertoon vooruit gaan bij Red Bull. “Het ging steeds beter.” Anders had ik ook niet zo goed gepresteerd in Monaco. “, Aldus de coureur uit Rouen. “Voor mijn gevoel ben ik op dit moment nog steeds niet verrijdbaar van mijn volledige potentieel. kan werken met mijn engineers, maar leer ze elk weekend weer een beetje beter kennen, en we zijn dingen aan het proberen om het gevoel in de auto te verbeteren. echt comfortabel gevoel bij dit pakket. “

Met medewerking van Adam Cooper

Lees Verder

Plaats een reactie