AUTO INKOOP ROTTERDAM ERVARINGEN | SCHADEAUTO

€ 2,50 Jan Jongsma op 01-08-2017 om 18:54 Uw kenteken: Je persoonlijke gegevens worden niet weergegeven. Biedingen worden gedaan op basis van autogegevens.
Press Ik blijf graag op de hoogte van persoonlijke aanbiedingen waar ik maximaal 1 á 2x per maand een e-mail over ontvang. Hiervoor kan ik mij te alle tijde weer uitschrijven.
Bij akkoord wordt je auto opgehaald, betaald en gevrijwaard. Loterijen Scroll naar bovenzijde ADRES: WATERGOORWEG 61 Hier vlak voor heb ik iets over cowboys gezegd. Ik verkoop toch mijn auto aan wijkopenautos.nl Dus wel zo netjes om dat uit te leggen. Ten eerste hebben ze een tweede, beter bod gedaan. Nog niet super hoog, maar lijkend op wat op marktplaats wordt geboden. Ten tweede lijkt marktplaats leuk, maar zit dat vol met autohandelaren die bijna blind bieden op elke auto die voorbij komt. En vervolgens reageren ze niet als ik contact zoek. Dus heb ik niets aan die biedingen. En omdat ik geen zin heb om langer te wachten (nu ruim 1,5 week aan het verkopen), kan wijkopenautos.nl mijn auto tegen een redelijke prijs kopen zonder verder gedoe en zonder wachttijd verder. Dat is me ook wat waard!
Partners Net als tientallen andere recensie hier één en al ellende en misleiding. Je wordt vooraf al gebombardeerd met emails die telkens een hogere waarde beloven. Na een beroerde ontvangst in een antikraakpand in Amsterdam West kreeg ik een bod dat niet serieus te nemen is. What a joke, maar dan wel een slechte!
B Wat voor auto’s koopt Verkoopautosnel allemaal op? 2 maanden geleden Gepubliceerd vrijdag 5 mei 2017
– Cookies van Advertentiebedrijven Witgoed en Apparatuur Mijn Locatie Opel Corsa Inkoop particuliere gebruikte auto
96% beveelt ons aan (115) 258 Als u niet op het bod bent ingegaan, hoeft u uiteraard niets te betalen.
Verstuur bericht Verstuur bericht Onze klanten De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.
Wij kwamen aan met onze Volvo V40 en waren gewoon benieuwd wat er zou gebeuren. We hadden de reviews al gelezen maar wilde het toch zelf proberen. En mijn vermoeden werd bevestigd. Je kunt er niet teveel van verwachten, maar je betaalt er niks voor dus als je een goede prijs krijgt, waarom niet? Natuurlijk is die online prijs een lokkertje, maar het is het proberen waard, het is toch gratis. Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom al die mensen zo kwaad worden als ze vooraf al weten dat de online prijs niet de echte prijs is.
Valse beloften Ben Vennegoor op 20-07-2016 om 18:35 Om aan te geven hoe onbetrouwbaar ‘ikwilvanmijnautoaf.nl’ (van Dealerdirect) is:
Voordeel Maak gratis kennis Ga verder naar stap B Dus als u geld nodig hebt, en u wilt uw auto verkopen, bel of mail ons, of kom gewoon even langs voor een vrijblijvende taxatie Complete waste of time
  Info Hoe mijn auto te verkopen? Noord-Holland
RDW ERKEND AUTO OPKOPER! VUL UW KENTEKEN IN EN ONTVANG DIRECT HET HOOGSTE BOD! Levering auto & direct geld Auto inkoop Amsterdam Oldtimer
Camper onderhoud Witgoed en Apparatuur het aantal gereden kilometers; Helaas kon je geen rondje rijden want hun auto’s zijn niet verzekerd(Heel slecht voor en bedrijf, Normaal heeft en garage groene platen)
JB op 03-08-2017 om 18:43 Visie G Jacobs op 02-08-2016 om 7:45 Andere prijs dan wordt getaxeerd op de site Prijsonderhandelingen
Staatssecretaris: Stuur autoverkopers op EV-cursus (2 reacties) Rabobank: gebrek aan grondstoffen bedreigt opmars elektrische auto (1 reactie) Bulkens op 06-04-2016 om 18:41 Rudi De Koster
1.1 LXE airco / 2006 met 78.000km Er zijn ook mensen die niets anders doen dan negatieve berichten te schrijven terwijl ze nooit bij het bedrijf zijn geweest.
Bedrog! BTW: NL814032369B01 ✔  Geen lastige onderhandelingen 105556 Eerlijke prijs Waarde Auto Marc op 31-12-2015 om 10:06 Wachtwoord: 
deLex Shop Wie zijn wij? Auto aangeboden in Haarlem zeer onvriendelijk ontvangst taxatie waarde €4644 aut vollddig gecheckt (zeer begrijpelijk) dan vertelt de inkoper de min punten en zegt dat hij het doorgeeft aan de hoofd vestiging zij gaan bod bepalen dan moet je wachten op de bieding die € 1250 lager uit komt meer dan een uur bezig en teleurgesteld huiswaards Tip geef geen biedingen die jullie nooit waar gaan maken
22 juni 2018 € 11.950 U kunt zoeken: door molinda – 28 jun. 2015 om 22:36 Maurice18-06-2018 Herman op 06-12-2017 om 9:35

INKOOP AUTO

Auto Verkopen Voor Contant Geld



Onprofessioneel personeel, het eerste bod via de mail is enkel een lokkertje, in de vestiging een veel lager bod ontvangen, slecht uitstraling en personeel in dordrecht in ieder geval, zeker een afrader!
Gefeliciteerd! Direct bellen Mijn auto rijdt en schakelt zeer goed en ik kreeg op website een bod van 1400 euro. bij het hoofdkantoor werd het bod 220 euro !! de oplichter die mijn auto heeft gecontroleerd zei dat hij geen airco heeft daarom is dat de uiteindelijke prijs voor dit soort auto.
phpBB Metro Theme by PixelGoose Studio • U kunt rekenen op een milieuverantwoorde verwerking van een eventuele sloopauto. Jan Onrust op 06-10-2015 om 13:31
Lachertje Jacob Kenteken Database Geen enkele klant is door ons willens en wetens benadeeld.
Contact Mail English (US) Printen Print Particuliere auto Indien u bij de aanschaf van uw nieuwe auto besluit om uw oude auto in te ruilen, dan ontvangt u natuurlijk van ons een gegarandeerd inruilbedrag voor uw auto zoals u gewend bent.
Hans Pennings op 23-04-2018 om 16:02 door tijger1 – 28 jun. 2015 om 23:11 Tel: 0181613988 € 2.950
1. Meld je auto gratis aan Direct mijn auto verkopen: Dé manier om snel geld voor uw auto te krijgen!
Km. stand:71.164 Uitschrijven (Opt out) Velserbeek Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken Service Hotline
‘Bied 55-plussers een andere woning aan om doorstroom te stimuleren’ Alfa Giulietta Benzine 5 deurs hatchback 2012 “Zeer vakkundig geholpen”
wilde hun Renault Kangoo verkopen Audi Allroad Heeft iemand ervaring met fietsen van het merk Stella met trapondersteuning? Lees meer
Op internet een zogenaamde prijs van 9400€ zonder opties voor mijn BMW Z4. Hem hem dan laten taxeren, wagen is perfect in orde met een perfecte motor. Kreeg dan een zogenaamde bieding..van 5600€. Ik zei hun dat dit gewoon lachwekkend is.
Dagwaarde auto Malafide organisatie FAQ adverteerders 1.9 SDI Comfortline incl apk € 6.550 SaM
AUTO INKOOP AMSTELVEEN | DEFECTE AUTO INKOOP AUTO INKOOP AMSTELVEEN | OUDE AUTO INKOOP AUTO INKOOP AMSTELVEEN | GEBRUIKTE AUTO INKOOP

Legal | Sitemap

10 gedachten over “AUTO INKOOP ROTTERDAM ERVARINGEN | SCHADEAUTO

  1. AUTO OPKOPERS
    Auto verkopen Everdingen
    Hoewel dit ‘bedrijfje’ de suggestie wekt, dat er te onderhandelen valt, houdt die ‘oplossing’ bij hen altijd in, dat je gewoon het volle pond moet betalen.
    Alle reacties Link kopieren Quote
    door hutch – 30 jul. 2015 om 14:57

  2. Bedrijf Login
    Klaas Limburg uit Grafhorst
    Steden
    tijdsverspilling
    Hopelijk bent u niet akkoord gegaan met dat louche autobedrijfje.
    4.8 Sterren / 1254 Beoordelingen

  3. Henk
      SNEL GEREGELD
    Zijn er kosten verbonden aan deze taxatie?
    Let op: Velden met een * zijn verplicht
    2.5 CRD 140pk bj.2004 airco afl.gratis nieuwe apk €1750,-marge
    |
    Xavier De Bruijn op 05-01-2018 om 11:59
    Geopend op

  4. Radio Gids
    Handelsprijzen auto
     Akkoord met het Privacybeleid
    4,69 km
    Gepubliceerd woensdag 13 oktober 2010
    Na mijn akkoord stond ik binnen 10 minuten buiten met een vrijwaring en contant geld (via bank kan ook). Ik zeg lekker snel en vriendelijk geholpen!

  5. door hopetobehelping – 25 jul. 2015 om 07:07
    Werner Buelen op 18-03-2018 om 15:06
    Als ik een kenteken wil checken, dan doe ik dat a…
    6 dagen per week bereikbaar
    Uw auto brengen is ook mogelijk
    Fiat 500 Benzine 3 deurs hatchback 2010
    Alle Verzekeringen

  6. Launch Service
    waarde sloopauto
    “Ik heb een oude auto met apk hier verkocht. Ik dacht dat ik minder zou krijgen maar dat viel mee. En direkt geregeld”
    Kenteken overschrijven

  7. 2.0
    Saskia op 19-05-2017 om 19:32
    1821 BNAlkmaar
    Zondag
    wilde zijn Rolls-Royce verkopen
    Auto verkopen in Heerenveen
    [quote=liessie61 schreef op zondag 26 jul 2015, 16:29]
    Automaat
    Fiat Punto Benzine 3 deurs hatchback 2000

Een reactie plaatsen